Close

Batohy, kapsy, pouzdra na zbraně

Batohy, kapsy, pouzdra na zbraně Počet produktů: 226

V našem eshopu naleznete kvalitní batohy, ledvinky, kapsy, pouzdra na zbraně, peněženky a mnoho dalších věcí v různých barevných, velikostních provedeních. Výrobky splňují kritéria kvalitní výroby, která dosahují vysokého standardu nejen z hlediska funkčnosti, kvality zpracování, ale i výběru použitých materiálů. Pro každý účel byste si měli pat...

Pokračovat

V našem eshopu naleznete kvalitní batohy, ledvinky, kapsy, pouzdra na zbraně, peněženky a mnoho dalších věcí v různých barevných, velikostních provedeních. Výrobky splňují kritéria kvalitní výroby, která dosahují vysokého standardu nejen z hlediska funkčnosti, kvality zpracování, ale i výběru použitých materiálů. Pro každý účel byste si měli patřičně vybrat vybavení ak vybavení je třeba úložný prostor. Neváhejte a vyberte si z naší nabídky přesně takový batoh či tašku, která Vám maximálně vyhovuje na vašich toulkách po přírodě nebo jen pro běžné použití.

Skrýt popis

Podkategorie

  • Batohy a tašky

    Pokud se chystáte na kratší či delší cestu a batoh si ponesete na zádech, sáhnete spíše po lehčím a praktickém provedení. Kvalitní taktické batohy jsou pevné, oděruvzdorné a voděodolné pro každodenní používání. Všechny batohy v naší nabídce mají výhody zejména v moderní konstrukci, kvalitních odolných materiálech a některé modely také v anatomickém tvarovaném posuvném panelu. Batohy jsou vybaveny více přihrádkami, kapsami na vybavení.

  • Pouzdra, ledvinky a kapsy

    Multifunkční ledvinky ocení všichni nadšenci přírody či cyklistiky. V této kategorii naleznete i pouzdra na zbraň, peněženky, cestovní tašky, tašky na laptop, lékárničky a mnoho dalšího, stačí si vybrat z naší široké nabídky. Hledáte úložný prostor pro vaše doklady, peníze, mobil a další věci, které potřebujete mít nutně po ruce iv přírodě? V naší nabídce naleznete praktické kapsy či ledvinky, které poskytují ochranu věcí před krádeží, můžete do nich umístit nezbytné doplňky nebo si je vzít klidně do města. Kapsičky lze umístit na pouzdro, batoh, vestu nebo opasek.

  • Střelecké kapsy a...
 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 49 – 72 z 226 položek
Zobrazujem 49 - 72 of 226 položiek
Zobrazeno 49 – 72 z 226 položek
Close

Přihlášení