Close

Nože & Multifunkční nářadí

Nože & Multifunkční nářadí Počet produktů: 162

V této kategorii naleznete multifunkční nože, multifunkční nářadí, zavírací nože, pouzdra, sekery a mnoho dalšího. Multifunkční nože jsou opravdu chytrou pomůckou, kterou si navíc můžete vzít opravdu kdekoli. Se správným multifunkčním nářadím se nikdy nedostanete do špatné situace a budete připraveni na všechno, co se stane. Zavírací nůž jsou ve...

Pokračovat

V této kategorii naleznete multifunkční nože, multifunkční nářadí, zavírací nože, pouzdra, sekery a mnoho dalšího. Multifunkční nože jsou opravdu chytrou pomůckou, kterou si navíc můžete vzít opravdu kdekoli. Se správným multifunkčním nářadím se nikdy nedostanete do špatné situace a budete připraveni na všechno, co se stane. Zavírací nůž jsou velmi praktické pro své rozměry. Velmi kvalitní sekery a obouruční nože jsou skvělou pomůckou nejen na zahradě, ale také při kempu. V naší široké nabídce naleznete mnoho zajímavých kousků.

Skrýt popis

Podkategorie

  • Multifunkční nože

    Multifunkční nože jsou pomůckou, která hlavně kromě hlavní čepele obsahuje další nástroje, které najdou při mnoha příležitostech doma či v přírodě. Vzhledem ke své kompaktní velikosti se multifunkční nožík hodí pro každodenní nošení nejen v kapse nebo v batohu. Díky nůžkám na manikúru či pilníku najdou místo také v dámské kabelce. Při pohybu v přírodě nikdy nevíte kdy bude zapotřebí tento malý pomocník. V naší nabídce naleznete kvalitní švýcarské nože v různých velikostech.

  • Multifunkční nářadí

    Od roku 1983 vyrábí společnost LEATHERMAN NÁSTROJE, které jsou velmi odolné a pro práci jako stvořené. Když Tim Leatherman a jeho obchodní společník Steve Berliner zakládali společnost s nástroji Pocket Survival (PST), neměli tušení, že se jednoho dne bude vyrábět více než 30 modelů na ploše 90,000 čtverečních metrů v továrně s více než 400 zaměstnanci. Multitooly jsou víceúčelové nářadí, často nůž nebo kleště, doplněné o doplňkové vlastnosti.

  • Nože s pevnou čepelí

    Nože patří mezi nástroje určené k řezání a krájení. Nůž s pevnou čepelí má fixované ostří v neustále otevřené poloze. Dobrý lovecký nůž je perfektní společník pro všechny druhy úkolů. Nůž sestává ze dvou základních částí a to kvalitní ocelové čepele a rukojeti, které jsou vyrobeny z různých materiálů. Každý typ nože má své využití a při správném používání si můžete ušetřit čas i námahu. V naší nabídce naleznete nože různých velikostí a barev.

  • Nože otevírací

    Zavírací nože mají sklopnou čepel a jejich výhodou jsou kompaktní rozměry. Nože mohou mít rukojeť vyrobenou z různých materiálů. Důležitou funkcí otevíracího nože je pojistka, která zajišťuje bezpečné používání nože a snižuje zranění při práci. Údržba zavíracího nože je důležitá pro jeho správné fungování. Věříme, že v naší nabídce naleznete ten správný nůž, který splňuje vaše požadavky.

  • Pouzdra, příslušenství...

    Ne každý nůž má sponu pro uchycení, aby se dal pohodlně nosit. K dispozici proto máme různé druhy pouzder ať už kožených nebo textilních, které lze nosit na opasku. V nabídce naleznete také náhradní bity na multifunkční nářadí Leatherman, škrabky na ovoce a zeleninu pro šikmé zpracování. Na našem eshopu naleznete také kvalitní brusky na nože od značky Victorinox. Tyto brusky jsou určeny pro kuchyňské a částečně i kapesní nože. Mají tvarovanou rukojeť, která zajišťuje jednoduchou manipulaci a zároveň i dostatečnou ochranu rukou.

  • Kuchyňské nože

    Žádná dobrá kuchyně se neobejde bez kvalitních nožů. Dobrý nůž rozpoznáte zejména díky trvanlivosti. Morakniv je tradiční výrobce nožů ze Švédska s tradicí sahající do 19. století. Kuchyňské nože jsou známé svou spolehlivostí a jednoduchostí. Morakniv je používána ocel Sandvik 12C27, Sandvich 14C28, uhlíková ocel či laminovaná ocel. Rukojeti jsou většinou plastové. V nabídce naleznete klasické kuchyňské nože, vykosťovací nože, keramické nože stačí si jen vybrat.

  • Mačety & Sekery

    V naší nabídce naleznete švédské sekery, dvouruční nože i celé sety. Sekera není nezbytností nejen pro ty, kteří topí dřevem. Po ruce by ji měli mít také všichni vlastníci zahrad, sejde se však i vášnivým rybářům, vodákům či turistům. Díky kvalitě materiálů a tradičního způsobu výroby je zajištěna vysoká odolnost a pevnost. Samozřejmostí je také kvalitní ostří. Ať už potřebujete samotnou kvalitní sekeru nebo celou sadu s nožem u nás naleznete přesně to co potřebujete.

  • Brusky na nože

    Koupí kvalitního nože to nekončí! O nůž je třeba se starat. K tomu nám samozřejmě slouží brusky, které zajistí, aby naše nože zůstaly ostré jako nové i po několika letech!

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 25 – 48 z 162 položek
Zobrazujem 25 - 48 of 162 položiek
Zobrazeno 25 – 48 z 162 položek
Close

Přihlášení