Close

Pracovní obuv

Pracovní obuv Počet produktů: 546

Pracovní obuv vhodná do každého odvětví a počasí. Pokračovat

Pracovní obuv vhodná do každého odvětví a počasí.

ZPŮSOB A DŮLEŽITOST POUŽÍVÁNÍ IMPREGNACE
Impregnace je základní prostředek pro péči o obuv! Každá obuv patří k nejvíce namáhaným částem našeho oblečení. Aby nám obuv dlouho a dobře sloužila, je nutné ji pravidelně ošetřovat prostředky, které jsou určené k péči o obuv.
Impregnace by měla být použita ihned při koupi každé nové obuvi a následně obnovována při používání obuvi.
Je to totiž prostředek, který působí nejen proti vodě, jak si někteří často myslí, ale i proti špíně, prachu a dalším vlivům. Pokud se Vám obuv během používání ušpiní a vy ji nebudete mít ošetřenou impregnačním filmem, špína, která se přímo zažrala do materiálu, pak půjde mnohem hůře odstranit. Kdežto obuv, která bude ošetřená impregnací, se pak mnohem snadněji vyčistí, protože impregnační film, který se na botě vytvořil, zabrání špíně projít až do hloubky materiálu.
Impregnace se používá dle povětrnostních podmínek a podmínek, v jakých obuv používáme a jak často obuv používáme. Nanášíme ji vždy v tenké vrstvě a ze správné vzdálenosti (min. cca 15 cm). Vždy necháme materiál pořádně vyschnout! Případně pak naneseme druhou tenkou vrstvu, ale opět je nutné nechat obuv uschnout při pokojové teplotě.
Nikdy nestříkejte impregnaci na materiál v mrazu, v dešti apod.! Impregnační vrstva pak nebude funkční!

Skrýt popis

Podkategorie

  • Sandály

    Sandály vhodné pro teplé letní dny nebo pro pracovníky v halách a kancelářích. Bezpečnostní dámská a pánská obuv s ocelovou špicí nebo bez ocelové špice je určena pro profesionální použití a zaručí maximální komfort a pohodlí. Sandály z kvalitních materiálů jako je kůže, guma a látka poskytnou nohám pohodlí a hlavně bezpečí. Samozřejmostí bezpečnostním sandálem je ocelová tužinka, antistatická a protiskluzová podrážka. V nabídce naleznete i větší výběr bezpečnostní obuvi s více ochrannými prvky.

  • Polobotky

    Kvalitní polobotky s moderním designem vhodné do práce i pro volný čas. Na rozdíl od sandálů jsou vhodnější i do exteriérů. Dámské a pánské bezpečnostní polobotky s ocelovou špicí, kompozitní špicí, planžetou, ale i bez ochranných prvků naleznete v naší široké nabídce. Polobotky z kvalitních materiálů jako je kůže, guma zajistí maximální pohodlí.

  • Kotníková obuv

    Kvalitní kotníková obuv s moderním designem vhodná do práce i pro volný čas. Pevná bota dobře chrání celou plochu nártu a fixuje kotník v případě špatného našlápnutí. Kvalitní materiály jako je nubuk, textilie, useň zajistí pronikání vlhkosti k noze, odvod potu a výborné izolační schopnosti. U některých modelů je ocelová špice, planžeta, případně reflexní prvek pro lepší viditelnost.

  • Vysoká obuv

    Kvalitní vysoká obuv s moderním designem vhodná do náročných podmínek v práci i ve volném čase. Obuv má pružnou podrážku a vysoký vršek obuvi, který perfektně chrání nohu před hrubým povrchem, špatným našlápnutím a nepříznivým počasím. Vyztužená patní část a ochrana proti nárazům ve špičce zajistí maximální bezpečnost Vašich nohou.

  • Holínky

    V nabídce jsou dámské, pánské, dětské holínky, galoše, vysoké holínky do nepříznivého počasí. Pryžové, zateplené, gumofilcové boty nejsou jen vhodná pracovní obuv, ale můžete je využít i pro běžné nošení. Kvalitní materiály zajistí pohodlí a sucho pro Vaše nohy. Díky holínkám předejdete nachlazení i nepříjemnému pocitu z promočené obuvi. Některé modely mají také vyjímatelnou zateplenou vložku, díky které vaše nohy zůstanou nejen v suchu, ale také v teple.

  • Pantofle

    Kvalitní a moderní pantofle vhodné do práce i pro volný čas. V našem obchodě naleznete pohodlné pantofle tvarované tak, aby držely nohu. V nabídce naleznete žabky, klasické pantofle, zdravotnické pantofle. Ortopedické pantofle mají anatomicky tvarovanou stélku, která je maximálně pohodlná pro Vaše nohy. Dámské, pánské pantofle do práce nebo volný čas zaručí Vašim nohám prodyšnost a maximální komfort.

  • Příslušenství

    V nabídce doplňků k obuvi naleznete tkaničky, stélky, imperegnační spreje, balzámy na kůži a mnoho jiného. Už žádné otlaky a odřeniny. Pohodlné vložky do bot, které jsou anatomické, měkké, antibakteriální či oteplené, jsou nejlepší volbou do každého typu obuvi. Turistické kočky nebo návleky jsou nejlepší volba pro bezpečný pohyb na sněhu či ledu. Při péči o obuv Vám zase nemůže chybět balzám na kůži, který je z přírodních materiálů. Šňůrky do bot, které Vás nikde netlačí, jednoduše se přizpůsobí a nedochází tak k otlakům ocení ať už pracovníci, sportovci, děti, ale i senioři.

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 361 – 384 z 546 položek
Zobrazujem 361 - 384 of 546 položiek
Zobrazeno 361 – 384 z 546 položek
Close

Přihlášení