Close

Železářství

Železářství Počet produktů: 2214

Zde naleznete vše od šroubky až po vrtačku. Nabízíme nářadí potřebné v každé dílně či stavbě. Svěráky, nářadí, stavební chemie, pily, sekačky, elektro, hadice, ohřívače, oleje, vazelíny, pásky a mnoho dalšího naleznete v naší nabídce. Každý mistr ocení různé pomůcky do dílny. Pro vaše potřeby rozšiřujeme sortiment dílenského nářadí. V sortimentu...

Pokračovat

Zde naleznete vše od šroubky až po vrtačku. Nabízíme nářadí potřebné v každé dílně či stavbě. Svěráky, nářadí, stavební chemie, pily, sekačky, elektro, hadice, ohřívače, oleje, vazelíny, pásky a mnoho dalšího naleznete v naší nabídce. Každý mistr ocení různé pomůcky do dílny. Pro vaše potřeby rozšiřujeme sortiment dílenského nářadí. V sortimentu naleznete nářadí od výrobců Bosh, Dedra, Makita, Milwaukee a mnoho dalších ověřených výrobců. Chcete-li mít vše na jednom místě a po ruce, vyberte si gola sady nářadí uložené v kufříku. Tak máme v nářadí stále pořádek a snadno jej vezmeme s sebou na místo, kde jej právě potřebujete.

Skrýt popis

Podkategorie

  • Nářadí

    V sekci nářadí naleznete mnoho ručního nářadí, AKU a elektrického nářadí či různé příslušenství na nářadí. Ať už potřebujete tesařskou tužku, hadici na kompresor, řezný kotouč, gola sady nebo kladivo neváhejte se obrátit na nás. Naše výrobky v nabídce jsou z kvalitních, pevných materiálů. Všechny nástroje podléhají k postupnému opotřebení a je třeba je vyměnit čas od času. V naší nabídce naleznete různé zboží přesně to, které potřebujete ve vaší práci či dílničce.

  • Stavební chemie

    Při výstavbě, přestavbě, různých opravách jsou nedílnou součástí procesu produkty řazené do stavební chemie. V naší nabídce naleznete široký výběr těsnění, lepidel, PUR pěn, silikonů či chemických kotev. Stavební chemie představuje ucelenou řadu nátěrů určených k ochraně a povrchové úpravě omítek, kamene, betonu a dřeva. Pro lepší těsnění naleznete v této kategorii těsnění ať už v tekutém stavu či těsnící nitě. Pro lepení různých materiálů máme pro vás univerzální, vteřinová, pistolová, dvousložková lepidla. V sekci stavební chemie naleznete širokou nabídku produktů stačí si jen vybrat.

  • Elektro

    Každý mistr potřebujete kvalitní elektronářadí. V této kategorii naleznete různá svítidla, odvlhčovače, vysavače, elektrocentrály. Nabíjecí svítidla šetří přírodu a dlouhodobě také finance. Nabíjecí akumulátory mají velkou kapacitu a dlouhou životnost. Baterky lze nabíjet i na USB. V nabídce naleznete elektrocentrály, které mají širokou možnost využití. Elektrocentrála funguje na základě spalování benzínu a tím vyrábí elektřinu. Odvlhčovače vzduchu slouží k odstranění vlhkosti z místnosti. Toto a mnoho dalších produktů naleznete v této kategorii.

  • Hadice a příslušenství

    Kvalitní hadice jsou určeny pro stlačený vzduch a připojování vzduchového nářadí ke kompresoru. V nabídce naleznete různé klasické, spirálové hadice, ale také rychlospojky k hadicím. Tyto hadice jsou určeny pro různé využití. Hadice jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, který zajišťuje jejich maximální pružnost, flexibilitu a odolnost vůči poškození. Při výběru hadice a rychlospojky je třeba dbát hlavně na tlak vzduchu.

  • Ohřívače

    Obecně se používají ohřívače na stavbách, vysušování stěn, obchodních prostorách a podobně. Uplatnění mohou nalézt také jako hlavní topná jednotka. Aktuálně v naší nabídce naleznete elektrické, plynové či naftové ohřívače. Důležitým parametrem při výběru ohřívače patří především výkon, velikost místnosti, ale také bezpečnostní prvky. Elektrické ohřívače postavíte do místnosti a zapojíte do sítě

  • Oleje, vazelíny, čističe

    Olej je pro Vaše auto velmi důležitý a je lepší nepodcenit jeho pravidelnou kontrolu a doplňování. I když se na první pohled zdá, že výběr oleje je příliš složitý a některá označení olejů jsou také složitá, ve skutečnosti to není až tak náročné.

    Pro použití vazelíny je mnoho důvodů. Vazelínou namažete například vrtáky, ošetříte chromované a lakované díly nebo ochráníte kovy a nátěry do každého počasí. Vazelína slouží také jako tuk do kuličkových ložisek.

  • Pásky
  • Vodoinstalační materiál
  • Značkovacie spreje
  • AUTO-MOTO

    V této kategorii naleznete mnoho výrobků určených pro vaše auto. Od různých kapalin přes autokosmetiku až po zvedáky. Nabídka zahrnuje širokou škálu přípravků, které zajistí pro vaše auto maximální péči. S pomocí čističů, šamponů si perfektně vyčistíte auto od nečistot. Motorové oleje zase zajistí správný chod vašeho vozidla. Správná péče o automobil zaručí, že vás na cestě nic nepřekvapí. Většina motoristů ví, že z hlediska péče o vůz je nejnáročnější zimní období. V naší nabídce samozřejmě naleznete i zimní kapaliny ať už do ostřikovačů nebo do chladiče.

  • Elektrocentrály

    V naší nabídce naleznete inovativní elektrocentrály, které nabízejí řadu výhod. Poskytují kvalitu, maximální výkon a jsou také spolehlivé. Najdou široké uplatnění a jsou vhodné i pro profesionální využití. Elektrocentrála funguje na principu spalování benzínu a tím vyrábí elektřinu. Využijete je na místech bez přístupu elektrické sítě.

  • Záhrada

    V této kategorii naleznete sortiment související se zahradou. Sekačky, pily, sortiment pro zavlažování atd...

  • Klínové řemeny

    POTŘEBUJETE RYCHLE NAJÍT KONKRÉTNÍ ŘEMEN?

    Použijte prosím náš filtr, který naleznete níže na levé straně webu.

    Tam si můžete pohodlně navolit např. šířku a délku kterou právě potřebujete.

  • Hřebíky

    Pokud potřebujete něco někam připevnit, přibít a zároveň chcete aby to pořádně drželo tak potřebujete kvalitní hřebíky. U nás si vyberete z široké nabídky hřebíků od renomovaného Českého výrobce HAŠPL. V nabídce máme různé rozměry pro různé potřeby. Například čalounické hřebíky, tesařské hřebíky, hřebíky do krytiny, hákové hřebíky, kalené hřebíky, stavební hřebíky, zámečnické hřebíky, kolářské hřebíky, konvexní hřebíky nebo šroubové hřebíky.

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 49 – 72 z 2214 položek
Zobrazujem 49 - 72 of 2214 položiek
Zobrazeno 49 – 72 z 2214 položek
Close

Přihlášení