Close

Svářečky

Svářečky Počet produktů: 31

Svářečky slouží k rychlému a snadnému domácímu svařování. V naší nabídce naleznete malé a lehké invertorové svářečky. Používají se pro svařování různými metodami. Invertorové svářečky jsou určeny pro svařování oceli, nerezu, hliníku i mědi. Svařovací invertor je kompaktní, digitálně řízený svařovací zdroj s nízkou hmotností a vysokou elektrickou...

Pokračovat

Svářečky slouží k rychlému a snadnému domácímu svařování. V naší nabídce naleznete malé a lehké invertorové svářečky. Používají se pro svařování různými metodami. Invertorové svářečky jsou určeny pro svařování oceli, nerezu, hliníku i mědi. Svařovací invertor je kompaktní, digitálně řízený svařovací zdroj s nízkou hmotností a vysokou elektrickou účinností. Funguje na principu měniče napětí, přičemž využívá toho, že s rostoucí přenášenou frekvencí klesá hmotnost. Na invertoru lze elektronicky regulovat výstupní napětí pro různé metody svařování.

Skrýt popis

Podkategorie

  • Elektrody

    Univerzální kontaktní rutilové elektrody pro svařování ocelí i zrezivělých a pozinkovaných. Tyto elektrody jsou ideální pro stehování a bodování, vhodné pro všechny svářečské polohy. Elektrody se extrémně snadno zapalují a snadno se s nimi pracuje. Struska, která se vytváří při svařování je snadno odstranitelná. Tyto elektrody nejsou vhodné pro svařování tlustých plechů, kotlů atd., kvůli menšímu průvaru. Naopak na tenké plechy jsou tyto elektrody vhodnější než jiné. Jsou vhodné pro domácí kutily. Vhodné jsou pro svařovací transformátorové zdroje (trafo), které funguje na principu střídavého proudu.

  • Doplňky ke svařování

    Ke svařování potřebuje kvalitní příslušenství. Ke svařování elektrodou je nutné mít zemnící svorku a napájení svařovacího drátu, kterým je kontaktní špička. V naší nabídce naleznete vše od svářečského kladiva, keramické trysky, svářečské pružiny. Tlačné pružiny jsou v mnoha případech vyráběny podle norem. U tlačivých pružin závisí tlačná síla, síla na použitém materiálu a na rozměrech. Svářečské kladivo má klínové ukončení na jedné straně a ostrý špic na druhé straně, slouží k dokonale čištění svarů od strusky. Toto vše naleznete v naší nabídce stačí si jen vybrat.

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 25 – 31 z 31 položek
Zobrazujem 25 - 31 of 31 položiek
Zobrazeno 25 – 31 z 31 položek
Close

Přihlášení