Close

Kleště, hasáky

Kleště, hasáky Počet produktů: 72

Klešte jsou všestrannější, než si myslíte. Jsou víceúčelovým nástrojem, od stříhání přes držení až po odříznutí. Hasáky mají nastavitelný rozsah čelistí a proto jsou maximálně všestranně použitelné. Svorky nahrazují svěrák právě tak kde se nenachází a vy potřebujete něco uchopit. V naší nabídce naleznete různé druhy klíšťat, hasáků, jakož i svor...

Pokračovat

Klešte jsou všestrannější, než si myslíte. Jsou víceúčelovým nástrojem, od stříhání přes držení až po odříznutí. Hasáky mají nastavitelný rozsah čelistí a proto jsou maximálně všestranně použitelné. Svorky nahrazují svěrák právě tak kde se nenachází a vy potřebujete něco uchopit. V naší nabídce naleznete různé druhy klíšťat, hasáků, jakož i svorek stačí si jen vybrat.

Skrýt popis

Podkategorie

  • Kleště

    Kleště používají lidé v různých průmyslových odvětvích v podstatě denně. Kleště jsou víceúčelovým nástrojem, od stříhání přes držení až po odříznutí. Mezi nejznámější kleště patří kombinačky. Dalšími typy jsou elektrikářské kleště, segerové kleště, pinzety, rychloupínací kleště, klempířské kleště.

    Kombinované kleště by neměly chybět z žádné dílny. Dokonale spojují klasické kleště a štípačky. Používají se na klasickou manipulaci či vytahování hřebíků, ale také na stříhání a odizolování drátů nebo při ohýbání tenkých plechů, tyčí a trubek.

    Při manipulaci s elektřinou je nutná opatrnost a tak v naší nabídce naleznete odizolované kleště pro elektrikáře.

    Pojistné kroužky namontujete pomocí kleští na segerky.

  • Hasáky

    Hasáky mají nastavitelný rozsah čelistí pomocí posuvného kloubu a proto se používají hlavně při instalatérských pracích, ale také při opravách automobilů. S hasákem můžete povolovat matice a šrouby nestandardních rozměrů nebo přidržovat a ohýbat kruhové, čtyřhranné a šestihranné materiály.

  • Svorky

    Svorky také známé jako podpěry jsou nedílnou součástí vybavení každé dílny, ať už truhlářské nebo zámečnické. Jsou skvělým pomocníkem kdykoli, když nemáte po ruce svěrák. V naší nabídce naleznete různé typy svorek s bohatými vlastnostmi, ze kterých si určitě vyberete.

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 72 položek
Zobrazujem 1 - 24 of 72 položiek
Zobrazeno 1 – 24 z 72 položek
Close

Přihlášení