Close

Stavební chemie

Stavební chemie Počet produktů: 55

Při výstavbě, přestavbě, různých opravách jsou nedílnou součástí procesu produkty řazené do stavební chemie. V naší nabídce naleznete široký výběr těsnění, lepidel, PUR pěn, silikonů či chemických kotev. Stavební chemie představuje ucelenou řadu nátěrů určených k ochraně a povrchové úpravě omítek, kamene, betonu a dřeva. Pro lepší těsnění nalezn...

Pokračovat

Při výstavbě, přestavbě, různých opravách jsou nedílnou součástí procesu produkty řazené do stavební chemie. V naší nabídce naleznete široký výběr těsnění, lepidel, PUR pěn, silikonů či chemických kotev. Stavební chemie představuje ucelenou řadu nátěrů určených k ochraně a povrchové úpravě omítek, kamene, betonu a dřeva. Pro lepší těsnění naleznete v této kategorii těsnění ať už v tekutém stavu či těsnící nitě. Pro lepení různých materiálů máme pro vás univerzální, vteřinová, pistolová, dvousložková lepidla. V sekci stavební chemie naleznete širokou nabídku produktů stačí si jen vybrat.

Skrýt popis

Podkategorie

  • Těsnění

    Závitová těsnění zvláště vhodná pro těsnění a zajišťovací prostředek vhodný pro jemné závity používané u hydraulických tvářovek pro všeobecné účely. V nabídce naleznete těsnění na ložiska, zajišťování závitů, trubky a armatury, hadicové spoje, montáž a podobně. Těsnění v tekutém stavu musí vytvrdnout narozdíl od těsnicích nití, které těsní ihned po nanesení. V této kategorii naleznete různá balení přesně podle vaší potřeby

  • Lepidla

    Existuje mnoho lepidel pro různé účely. V naší nabídce naleznete univerzální lepidlo, vteřinové lepidlo, pistolové lepidlo, dvousložkové lepidlo, lepidlo na lepení magnetů. Kvalitní lepidla, ale i odstraňovače lepidel naleznete v této sekci. Dle potřeby si stačí vybrat vhodné lepidlo právě pro vaši potřebu. Neváhejte a objednejte si z naší široké nabídky lepidel.

    • univerzální lepidla: lepidla, která se dělí na extrém a univerzální
    • dvousložková lepidla: používají se na takové materiály jako jsou kovy, dřevo, kámen a beton. Po vytvrzení je produkt pevný a odolný.
    • vteřinová lepidla: najdete zde klasické, ale i speciální vteřinové lepidlo pro lepení skla a různé druhy plastů
  • PUR Pěny

    Montážní pěny jsou použitelné pro beton, dřevo, polystyren, na spáry a na stěnu. Před použitím montážní pěny věnujte pozornost podkladu, který musí být čistý, suchý a bez prachu a mastnoty. Některé montážní pěny jsou nízkoexpanzní, některé jsou ideální pro fixaci sádrokartonu. Hodit se Vám může také pistole na PUR pěnu, která pěnu dobře aplikuje a čistič, který skvěle vyčistí zbytky pěny na nářadí. V nabídce klasické PUR pěny s trubičkou, pistolové PUR pěny.

  • Silikony a tmely

    Sanitární silikony jsou vhodné zejména do vlhkého prostředí koupelen. Jsou odolné vůči vodě, vlhku a čistícím prostředkům. Sanitární silikony se využívají ke spárování obkladů a dlažeb, sanitární keramiky (umyvadla, WC), van, sprch a bazénů. Sanitární silikon působí také proti plísni a lze jej použít jak na sklo, keramiku, tak i dřevo, kov, plastové materiály. V nabídce naleznete bezbarvé a barevné silikony. Těsnící tmel se zase využívá k těsnění spár. Těsnící tmel je vlastně lepidlo.

  • Chemické kotvy

    Vysoce kvalitní chemické kotvy pro maximální spolehlivost při práci. Pevné, odolné kotvení a upevňování. Chemické systémy pro těžké kotvení do betonu a zdiva. V této kategorii naleznete optimální, spolehlivé a hlavně bezpečné řešení pro všechny aplikace i při extrémních podmínkách na místě stavby. V nabídce naleznete produkty, které můžete používat při různých teplotách.

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 25 – 48 z 55 položek
Zobrazujem 25 - 48 of 55 položiek
Zobrazeno 25 – 48 z 55 položek
Close

Přihlášení