Close

Kemping nádobí

Kemping nádobí Počet produktů: 29

Při outdoorových aktivitách je třeba, aby bylo nádobí lehké, skladné, praktické, variabilní a zároveň cenově dostupné. Právě v naší široké nabídce naleznete vše co při táboření potřebujete. Pokračovat

Při outdoorových aktivitách je třeba, aby bylo nádobí lehké, skladné, praktické, variabilní a zároveň cenově dostupné. Právě v naší široké nabídce naleznete vše co při táboření potřebujete.

Kempingové nádobí je nezbytnou součástí vybavení pro každého, kdo miluje nebo se i jen chystá na dobrodružný kempink, stanování nebo jiný outdoorový výlet. Výjimkou není ani cestování karavanem nebo celodenní výlety. Tato kategorie zahrnuje všechny potřebné produkty, od praktických příborů až po kempinkové hrnce či kempinkové sety na vaření.


Odolný a trvanlivý kempingový riad
Kempingové nádoby jsou skvosty odolnosti a praktičnosti, vyrobené z materiálů jako hliník nebo nerezavějící ocel, které vydrží i nejnáročnější podmínky. Jsou snadno přenosné a snadno se čistí, což je důležité pro použití v přírodě. Jsou ideální pro vaření jídla a uchovávání potravin během kempování. Navíc kempinkové nádoby jsou často vybaveny inteligentními funkcemi, jako například uzavírání těsnění, pro lepší uchovávání tepla a chránění potravin před vnějšími vlivy.


Kvalitný a veľmi odolný kempingový príbor
Kempingové příbory jsou navrženy tak, aby vydržely dlouhou dobu používání a zároveň jsou kompaktní a snadno se vejdou do batohu pro pohodlný transport. Jsou vyrobeny z odolných materiálů, které vydrží i nejnáročnější podmínky a zároveň poskytují pohodlí a kvalitu. Kempingové příbory jsou často navrženy tak, aby byly snadno čistitelné a odolné proti poškrábání, aby vydržely opravdu dlouho.

Nerozbitné outdoorové fľaše

Jednou z nejdůležitějších věcí pro úspěšný a pohodlný outdoorový výlet je mít dostatek tekutin. A proto je důležité mít kvalitní outdoorovou láhev, která vám umožní mít vodu po ruce kdykoli a kdekoli. A tritan outdoorové láhve jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitu a trvanlivost.

Tritan láhve jsou vyrobeny z vysoce kvalitního tritanového materiálu, který je odolný proti nárazu, poškrábání a teplu. Také neobsahují BPA (Bisfenol A – škodlivá látka v levných plastech) a jsou bezpečné pro pití. Tritan láhve jsou snadno přenosné a snadno se čistí, což je důležité pro použití v přírodě.

Outdoorové láhve tritan jsou také k dispozici v různých velikostech, takže si můžete vybrat velikost, která vám nejvíce vyhovuje. Jsou také dostupné v různých barvách a designech, takže si můžete vybrat láhev, která se vám líbí.


Velmi oblíbenými jsou i skládací hrníčky, které jsou extrémně lehké ale zároveň velmi praktické. Pro všechny milovníky kávy to zase máme odolný mlýnek na kávu a hliníkový frenchpress. Díky této kombinaci si vždy na výletě můžete dopřát čerstvě namletou, voňavou kávu. Navíc mlýnek i frenchpress jsou vyrobeny do těch nejtvrdších outdooroých podmínek a tak se nemusíte bát, že byste je mohli snadno rozbít.


Nesmějí chybět ani ikonické smaltované hrníčky, které si oblíbily ještě naše babičky pro jejich pověstnou odolnost.

Pro nás je každé kempování jako uklidňující cesta do srdce přírody, je to příležitost projít se po malebných lesních chodnících, vdechovat čerstvý vzduch a být součástí přírody. Milujeme to.

A právě kvalitní kempingové nádobí nám umožní tuto cestu projet pohodlně a bez starostí.

Skrýt popis

 
Rozšířený filtr
na stránku
Zobrazeno 25 – 29 z 29 položek
Zobrazujem 25 - 29 of 29 položiek
Zobrazeno 25 – 29 z 29 položek
Close

Přihlášení